Ισπανία

«Ψηφίζει» Τσάβι και Ινιέστα ο Μέσι!

Δύο συμπαίκτες του θα επιθυμούσε ο Λιονέλ Μέσι να πάρουν τη «Χρυσή Μπάλα», εφόσον δεν είναι αυτός ο τυχερός. Παράλληλα, ο Αργεντινός σταρ τόνισε πως τόσο ο Ίκερ Κασίγιας όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζουν το ίδιο με τους δύο «μπλαουγκράνα» το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2012.

Δύο συμπαίκτες του θα επιθυμούσε ο Λιονέλ Μέσι να πάρουν τη «Χρυσή Μπάλα», εφόσον δεν είναι αυτός ο τυχερός.

Παράλληλα, ο Αργεντινός σταρ τόνισε πως τόσο ο Ίκερ Κασίγιας όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζουν το ίδιο με τους δύο «μπλαουγκράνα» το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2012.

«Ελπίζω είτε ο Τσάβι είτε ο Ινιέστα να πάρουν τη “Χρυσή Μπάλα”, αλλά έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μέχρι να δούμε σε ποιον θα καταλήξει. Βέβαια, καλή χρονιά πραγματοποίησαν και οι Κασίγιας, Ρονάλντο. Έτσι, το βραβείο θα μπορούσε να πάει σε αυτούς», τόνισε ο Μέσι.

Μάλιστα, ο 25χρονος επιθετικός φαίνεται πως… έχει άγριες διαθέσεις ενόψει της νέας σεζόν: «Ελπίζω τη χρονιά που μας έρχεται να τα κατακτήσουμε όλα. Αυτός είναι ο στόχος που θέτουμε εξάλλου στην αρχή κάθε σεζόν. Μετά το πέναλτι που έχασα με την Τσέλσι νιώθω πως έχω αφήσει κάτι στη μέση».

Ο Αργεντινός σταρ μίλησε και για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον τρόπο προπόνησης του πρώην τεχνικού των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα, και τον νυν, Τίτο Βιλανόβα: «Έχουμε ξεκινήσει τις προπονήσεις εδώ και δύο μέρες. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διαφορά στον τρόπο που προπονούμαστε τώρα με εκείνον του Γκουαρντιόλα».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x