Πρόσωπα

Αλίγια Μουσταφίνα

Έχοντας χάσει τα πρωτεία της στην ενόργανη γυμναστική από την Τζόρντιν Γουίμπερ, ο Αλίγια Μουσταφίνα κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με έναν στόχο: να γίνει και πάλι το νούμερο 1. Επιστρέφοντας μάλιστα από τον τραυματισμό που της στέρησε την κορυφή η 18χρονη αθλήτρια έχει δείξει ότι βρίσκει τον παλιό, θεαματικό της εαυτό.

Έχοντας χάσει τα πρωτεία της στην ενόργανη γυμναστική από την Τζόρντιν Γουίμπερ, ο Αλίγια Μουσταφίνα κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με έναν στόχο: να γίνει και πάλι το νούμερο 1. Επιστρέφοντας μάλιστα από τον τραυματισμό που της στέρησε την κορυδή η 18χρονη αθλήτρια έχει δείξει ότι βρίσκει τον παλιό, θεαματικό της εαυτό.

Πλέον δουλεύει για να είναι σε τοπ φόρμα για το μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου. Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη και σίγουρη για τον εαυτό της και εάν ρίξουμε μία σύντομη ματιά στα κατορθώματά της θα καταλάβουμε τον λόγο. Από το 2007 που ξεκίνησε τις εμφανίσεις έχει χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον βρίσκεται στα «φόρτε» της δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι αλλαγή σκηνικού για ακόμη μία φορά στην κορυφή, με ευτυχή κατάληξη για την νεαρή Ρωσίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x