Ελλάδα

Περιμένει… ήσυχος

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις του στο μπάσκετ. Το βλέμμα στρέφεται κυρίως στην παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ, την απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «3», όπως και στην προσθήκη του Βασίλη Καββαδά, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν. Άλλωστε έχουν κρατήσει τον βασικό κορμό και απλώς απομένουν κάποιες πινελιές.

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις του στο μπάσκετ. Το βλέμμα στρέφεται κυρίως στην παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ, την απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «3», όπως και στην προσθήκη του Βασίλη Καββαδά, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν.

Ασφαλώς και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζόι Ντόρσεϊ αποτελεί προτεραιότητα. Όμως ο Αμερικανός σέντερ έχει βαλθεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να επιμείνει αρκετές ακόμη ημέρες μέχρι να βρει μία αξιόλογη πρόταση. Αν δεν τη βρει, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο να τον κρατήσει. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα περιμένουν… για πάντα τον Ντόρσεϊ κι έχουν υπόψη τους κάποιες εναλλακτικές λύσεις από τις ΗΠΑ.

Από την αμερικανική αγορά θα είναι-όπως όλα δείχνουν-και το «τριάρι» που θα αποκτηθεί. Πιθανότατα δεν θα πρόκειται για μεγάλο όνομα, καθώς στον Πειραιά δεν θέλουν να «κάψουν» τον Κώστα Παπανικολάου. Η υπόθεση Μάρκο Κέσελ δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα πρέπει ο Σέρβος φόργουορντ να μειώσει τις απαιτήσεις του. Σημειώνεται, δε, πως αν τελικά μείνει ο Κέσελ και με δεδομένη την παραμονή Γκετσεβίτσιους και Άντιτς, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τρεις κι όχι τέσσερις Αμερικανούς στο ρόστερ του (δηλαδή Λο, Χάινς κι έναν ακόμη, όχι δύο). Η περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για τη θέση «3» φαίνεται πως εγκαταλείπεται.

Τον Ολυμπιακό δεν έχει πάψει να απασχολεί ο Βασίλης Καββαδάς, ωστόσο δεν πρόκειται να δώσουν 350.000 ευρώ που λέγεται πως αξιώνει ο Πανιώνιος για τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ. Αν χαμηλώσουν αρκετά τις απαιτήσεις τους οι «κυανέρυθροι», η διοίκηση της ΚΑΕ θα το συζητήσει. Ως εναλλακτική λύση, για να συμπληρωθεί η 15άδα του ρόστερ, υπάρχει στα υπόψη ο 24χρονος Γάιος Σκορδίλης (2,07μ.), που έχει περάσει από Άρη, Μαρούσι και Ίκαρο Καλλιθέας.

Πρόθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να έχει συμπληρωμένο ρόστερ μέχρι τις 20 Αυγούστου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x