F1

Χάμιλτον: «Νιώθω περισσότερο ανταγωνιστικός»

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή του στα εννιά γκραν πρι της φετινής σεζόν δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι επισήμανε πως τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα για τη βρετανική ομάδα. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε πως νιώθει περισσότερο ανταγωνιστικός συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν, ενώ δηλώνει πιο ώριμος.

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή του στα εννιά γκραν πρι της φετινής σεζόν δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι επισήμανε πως τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα για τη βρετανική ομάδα.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε πως νιώθει περισσότερο ανταγωνιστικός συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν, ενώ δηλώνει πιο ώριμος.

«Δεν είναι όπως την προηγούμενη σεζόν με την κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ακόμη βρισκόμαστε στο κυνήγι του τίτλου. Σίγουρα, υπάρχουν αγώνες, πιθανότατα θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και καλύτερα, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Νομίζω ότι ακόμη έχουμε πολλά θα έρθουν», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, νιώθω ότι παίρνω ότι καλύτερο μπορώ από τους αγώνες μου. Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός, όπως σε κάθε γκραν πρι τη φετινή σεζόν, περισσότερο από την πρώτη μου χρονιά και περισσότερο και από τη χρονιά που πανηγύρισα τον Παγκόσμιο τίτλο. Όσο μεγαλώνεις, τόσο ωριμάζεις και προφανώς τώρα έχω περισσότερες γνώσεις και από τη ζωή αλλά και από τους αγώνες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x