Αγγλία

Το είχε προβλέψει ο Φέργκιουσον

Βέβαιος για τις χαμηλές πτήσεις του Γουέιν Ρούνεϊ στο Euro 2012 ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής του Άγγλου επιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πεπεισμένος πως η τιμωρία του θα στοίχιζε στον ίδιο και στην ομάδα του.

Βέβαιος για τις χαμηλές πτήσεις του Γουέιν Ρούνεϊ στο Euro 2012 ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο προπονητής του Άγγλου επιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πεπεισμένος πως η τιμωρία του θα στοίχιζε στον ίδιο και στην ομάδα του.

«Πάντα το πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο. Τον ξέρουμε καλύτερα από οποιονδήποτε και χρειάζεται να παίζει συνεχώς ποδόσφαιρο. Είναι από τους παίκτες που αν έχει χάσει ένα παιχνίδι, θα χρειαστεί τρία ή τέσσερα για να επανέλθει. Κόντρα στην Ιταλία, δεν ήταν όσο καλός είναι συνήθως, καθώς ήταν δύσκολο να δυο μεγάλα ματς σε τέσσερα παιχνίδια», είπε ο Φέργκιουσον και για την πίεση που υπάρχει στον Ρούνει τόνισε:

«Είναι κάτι που συμβαίνει. Διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Μέσι δεν τα πάει καλά με την Αργεντινή και μετά έβαλε τρία γκολ κόντρα στην Βραζιλία. Για την Ισπανία έλεγαν ότι δεν είναι μεγάλη δύναμη, μετά ο Τσάβι κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις. Οι σπουδαίοι παίκτες πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυτές τις καταστάσεις».

Ο Ρούνεϊ δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που ελπίζει να κάνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να φέρει τον τίτλο και πάλι στην κόκκινη πλευρά της πόλης.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x