Γενικά

Δώρο τον… Σνάιντερ

Μεγάλα όνειρα φαίνεται πως κάνουν στην Τουρκία, καθώς ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει… δώρο στους φιλάθλους της ομάδας τον Γουέσλι Σνάιντερ. Πολύ ψηλά στοχεύει ο Αζίζ Γιλντιρίμ για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, θέλοντας να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή ενός ονόματος που θα κάνει πάταγο.

Μεγάλα όνειρα φαίνεται πως κάνουν στην Τουρκία, καθώς ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει… δώρο στους φιλάθλους της ομάδας τον Γουέσλι Σνάιντερ. Πολύ ψηλά στοχεύει ο Αζίζ Γιλντιρίμ για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, θέλοντας να φέρει στην ομάδα ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.


Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας θέλει να ανεβάσει το ηθικό των οπαδών, με τέτοιου είδους μεταγραφές, λόγω των όσων έχουν συμβεί με την υπόθεση των στημένων αγώνων και την πιθανότητα η Φενέρ να βρισκόταν και πάλι εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων.

«Η πιθανότητα να αποκλειστούμε και πάλι εξαιτίας του σκανδάλου, μας απασχόλησε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Πλέον οι φίλαθλοί μας αξίζουν ένα δώρο, τον Σνάιντερ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου.

Ωστόσο, η απόκτηση του Ολλανδού μέσου της Ίντερ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς εκτός του ότι κοστολογείται από τους «νερατζούρι» 25 εκατομμύρια ευρώ, ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter απέκλεισε την πιθανότητα να φύγει από το Μιλάνο.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x