Stoiximan Super League

Πλάνο πρόκρισης

Στους δέκα από τους έντεκα παίκτες που θα παρατάξει για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ποιοι είναι αυτοί και πώς μπορούν να διαφοροποιηθούν τα πλάνα του στη συνέχεια. Στροφή σε άλλες λύσεις μετά το «ναυάγιο» με Κουίνσι. Ικανοποίηση για μέλη και διαρκείας.

Στους δέκα από τους έντεκα παίκτες που θα παρατάξει για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής κλίνει προς το 4-2-3-1 με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας και τους Βύντρα-Σπυρόπουλο στα δύο άκρα. Μαρίνος και Βιτόλο θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό να κινούνται μπροστά τους από δεξιά προς τα αριστερά, ενώ τη θέση του σέντερ φορ διεκδικούν Τοτσέ και Πετρόπουλος.

Την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνουν στις προπονήσεις οι Κατσουράνης, Μαυρίας και Καπίνο. Οι δύο πρώτοι δεν είναι απίθανο-παρότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις-να είναι στα πλάνα (έστω και ως αλλαγή) για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Φορναρόλι, που μέχρι τότε θα έχει έναν ικανό αριθμό προπονήσεων στα πόδια του.

Στροφή σε άλλες λύσεις

Θέση στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ακόμη και σαν βασικός, θα μπορούσε να έχει ο Κουίνσι. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες λύσεις καθώς η Αλ Σαντ ανέβασε τις απαιτήσεις της (περίπτωση να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον υπάρχει μόνο αν οι Άραβες αλλάξουν στάση). Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έκρυβε τη στενοχώρια του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά αντιλαμβάνεται πως η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων που υπήρχαν για να κρατήσει τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό. Στο «τριφύλλι» έχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις υπόψη και θα προσπαθήσουν, ει δυνατόν, να κάνουν μεταγραφή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε ο παίκτης να δηλωθεί για τα προκριματικά και να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μέχρι τότε, το κενό στη δημιουργία θα πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω. Δεν είναι απίθανο ως ακραίος επιθετικός να παίξει ο Φορναρόλι, έστω κι αν δεν είναι η φυσική του θέση. Ευχής έργο θα ήταν για τον Φερέιρα να υπολογίζει και στον Γιώργο Καραγκούνη. Σήμερα το βράδυ θα υπάρξει συνάντηση του 35χρονου μέσου με τον Κώστα Ελευθεράκη και οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες.

* Ο αριθμός των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έφτασε νωρίς το πρωί τα 3.148 και το συγκεντρωθέν ποσό το 1737.905 ευρώ. Χθες πωλήθηκαν 619 κάρτες διαρκείας και ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 3.478.

* Εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες θα μείνει ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, καθώς έχει ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό. Σήμερα θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά ο Αντρέ Πίντο, που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, ενώ την πρώτη του προπόνηση θα κάνει και ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Πάπε Σο χάνει σίγουρα το πρώτο ματς, πιθανότατα και τον επαναληπτικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x