Champions League

Το προφίλ της Μάδεργουελ

Η Μάδεργουελ θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο σκωτσέζικος σύλλογος τερμάτισε στην τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά μετά την αποβολή της Ρέιντζερς από την Ευρώπη και τη σκωτσέζικη λίγκα πήρε τη θέση της.

Η Μάδεργουελ θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο σκωτσέζικος σύλλογος τερμάτισε στην τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά μετά την αποβολή της Ρέιντζερς από την Ευρώπη και τη σκωτσέζικη λίγκα πήρε τη θέση της.

Ιδρύθηκε το 1886, χρώματά της είναι το κίτρινο και το κόκκινο, ενώ έδρα της είναι το «Φερ Παρκ» στο βόρειο Λάνκασαϊρ, χωρητικότητας 13.742 θεατών.

Η φετινή είναι μόλις η έβδομη σεζόν που αγωνίζεται στην Ευρώπη και πρώτη που εμφανίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 1932,, δύο Κύπελλα (1952, 1991) και ένα Λιγκ Καπ το 1951.

Προπονητής της είναι ο Στιούαρτ ΜακΚολ και έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό, δίχως σημαντικές προσθήκες. Οι επίσημες υποχρεώσεις της αρχίζουν στις 4 Αυγούστου, όταν αντιμετωπίζει τη Ρος Κάουντι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας. Στα δύο φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα μετρά μία συντριβή με 4-0 από την Έιρ Γιουνάιτεντ και μία ισοπαλία 1-1 με τη Ρέιθ Ρόβερς.

Το ρόστερ της ομάδας

Τερματοφύλακες: Ντέρεκ Ράντολφ (Ιρλανδία), Λι Χόλις (Σκωτία).

Αμυντικοί: Στίβεν Σόντερς (Σκωτία), Στίβεν Χάμελ (Σκωτία), Σον Χάτσινσον (Αγγλία), Τζόναθαν Πέιτζ (Αγγλία), Άνταμ Κάμινς (Αγγλία).

Μέσοι: Νίκι Λο (Αγγλία), Τομ Χέιτλι (Αγγλία), Κρις Χάμφρεϊ (Τζαμάικα), Τζέιμι Μέρφι (Σκωτία), Κιθ Λάσλεϊ (αρχηγός, Σκωτία), Ομάρ Ντέιλι (Τζαμάικα), Στιούαρτ Κάρσγουελ (Σκωτία).

Επιθετικοί: Χένρικ Οζάμα (Εσθονία), Μάικλ Χίγκντον (Αγγλία), Ρόμπερτ ΜακΧιου (Σκωτία), Τζέιμι Μέρφι (Σκωτία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x