Γερμανία

Έρχονται οι Γερμανοί για Αφελάι

Οι Σάλκε και Ντόρτμουντ είναι οι τελευταίες ομάδες που φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Ιμπραΐμ Αφελάι της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως περνάει τις τελευταίες του μέρες στους «μπλαουγκράνα» και ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Οι Σάλκε και Ντόρτμουντ είναι οι τελευταίες ομάδες που φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Ιμπραΐμ Αφελάι της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως περνάει τις τελευταίες του μέρες στους «μπλαουγκράνα» και ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Το ντέρμπι «της κοιλάδας του Ρουρ» μεταφέρεται και εκτός γηπέδων, καθώς Σάλκε και Ντόρτμουντ είναι έτοιμες να «κονταροχτυπηθούν» για την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει σε μία εκ των δύο, καθώς θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε ομάδες που θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να βγει νικήτρια η Σάλκε είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει και τον συμπατριώτη του Αφελάι, Χούντελαρ, ώστε να τον πείσει να έρθει στους «βασιλικούς μπλε».

Βέβαια, πέρα από την… άσπονδη γειτόνισσα, η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα πρέπει να ξεπεράσει και το ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Ίντερ, Λιλ και Λάτσιο για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x