Super League 2

Στη Λάρισα ο Σκόνδρας

Την ενίσχυση της συνεχίζει η Λάρισα, προκειμένου να αφήσει άμεσα πίσω την αποτυχημένη περυσινή σεζόν και να επιστρέψει άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια». Ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Σκόνδρα από το Θρασύβουλο για τον επόμενο χρόνο, που είναι ο αδερφός του Γιάννη, αρχηγού του Ατρόμητου.

Την ενίσχυση της συνεχίζει η Λάρισα, προκειμένου να αφήσει άμεσα πίσω την αποτυχημένη περυσινή σεζόν και να επιστρέψει άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια». Ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Σκόνδρα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από το Θρασύβουλο, για τον επόμενο χρόνο, που είναι ο αδερφός του Γιάννη, αρχηγού του Ατρόμητου.

Ο 24χρονος αμυντικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αμυντικό-χαφ την περασμένη σεζόν στη Football League με τη φανέλα της ομάδας της Φυλής είχε 27 συμμετοχές και η παρουσία του φαίνεται ότι «συγκίνησε» τη Λάρισα που κινήθηκε για την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Απόστολου Σκόνδρα. Μετά από μία σεζόν ως βασικός – σαν στόπερ ή αμυντικό χαφ - με τη φανέλα του Θρασύβουλου, ο γεννηθείς στις 29/12/1988 ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη «βασίλισσα»".

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Απόστολος Σκόνδρας τόνισε για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Έχω πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΛ να επιστρέψει στην κατηγορία που της αξίζει. Είναι μεγάλος σύλλογος, με πολύ κόσμο και είμαι προετοιμασμένος να δουλέψω πολύ σκληρά και να δώσω το 100% για την ομάδα. Γνωρίζω καλά τον Κώστα Νεμπεγλέρα, αφού υπήρξαμε μαζί στον Ατρόμητο, όπως και με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Επίσης, γνωρίζω καλά και τον Κώστα Παγώνη, επειδή πέρσι ήμασταν συμπαίκτες στο Θρασύβουλο. Η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική για να εγκλιματιστώ γρήγορα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x