Βόλεϊ

Ολυμπιακή... λάμψη στην Κεραμωτή!

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρεμιέρα των ομίλων των γυναικών του τελευταίου σταθμού του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Μάστερς, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά φιλοξενείται στην Κεραμωτή του Δήμου Νέστου. Φέτος μάλιστα, η σπάνιας ομορφιάς, έδρα της Καβάλας θα έχει μία ξεχωριστή… τιμή. Συγκεκριμένα το τουρνουά θα αποκτήσει… ολυμπιακή λάμψη, καθώς οι διεθνείς Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη θα πραγματοποιήσουν εκεί την δική τους «πρόβα τζενεράλε».

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρεμιέρα των ομίλων των γυναικών του τελευταίου σταθμού του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Μάστερς, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά φιλοξενείται στην Κεραμωτή του Δήμου Νέστου.

Φέτος μάλιστα, η σπάνιας ομορφιάς, έδρα της Καβάλας θα έχει μία ξεχωριστή… τιμή. Συγκεκριμένα από το Σάββατο το τουρνουά των γυναικών θα αποκτήσει… ολυμπιακή λάμψη, καθώς στις εγκαταστάσεις του beach bar «Παραλία» οι διεθνείς Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη θα πραγματοποιήσουν την δική τους «πρόβα τζενεράλε», εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στο «Horse Guards Parade» με Κίνα, Ρωσία και Ελβετία.

Φαβορί η Εθνική

Η παρουσία βέβαια των «χρυσών κοριτσιών» που μετά το θρίαμβό τους στον 2ο σταθμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πλατεία Αριστοτέλους, θέλουν να ταξιδέψουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έχοντας ως… προίκα στις αποσκευές τους τον τίτλο των πρωταθλητριών Ελλάδας, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο στις αντιπάλους τους, οι οποίες με «το καλημέρα των ομίλων» έδειξαν τις προθέσεις τους για το στέμμα των φετινών πρωταθλητριών.

Οι «Πειρατίνες» του πρόσφατου τουρνουά στο «Kαράβι Sports Club», Αθηνά Δηλαβέρη και Κατερίνα Νικολαϊδου, που ξεκίνησαν με το… δεξί στην Κεραμωτή επικρατώντας 2-0 των Γκότζη/Νάστου, μολονότι έχρισαν φαβορί τις διεθνείς, τόνισαν πως θα τις «κοιτάξουν στα μάτια». «Σίγουρα λόγω διαφοράς δυναμικότητας, η Εθνική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τους αγώνες και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο, κοιτάζοντας όλες τις αντιπάλους μας στα μάτια».

Εντυπωσιασμένες από τη διοργάνωση

Οι θριαμβεύτριες της Τήνου και πρωταθλήτριες της ΑΕΚ, Αθηνά Παπαφωτίου και Κάταλιν Κις έκαναν το καθήκον τους με το νικηφόρο 2-0 απέναντι στις Παρασκάκη/Κατερίνη στο άνοιγμα της αυλαίας των τελικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αν και ξέρουν πως έχοντας αντιπάλους στον όμιλο τις διεθνείς πρωταθλήτριες, θα κληθούν από αύριο να υπερβάλλουν εαυτούς για τη διάκριση.

«Ξεκινήσαμε καλά αν και παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Πέρα από τους ψυχολογικούς λόγους αυτή νίκη ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια, καθώς είμαστε στον ίδιο όμιλο με τις διεθνείς Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη» δήλωσε η «κιτρινόμαυρη» πρωταθλήτρια, Αθηνά Παπαφωτίου που, όπως και οι αθλητές και αθλήτριες, μόνο καλά λόγια να πει για τη διοργάνωση της Κεραμωτής. «Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, η άμμος μας αρέσει πολύ και αύριο που παίζουμε με την Εθνική ομάδα θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα».

Ψηλά ο πήχης για τις Κύπριες διεθνείς

Εκτός όμως από τις διεθνείς μας, στα τελικά της Κεραμωτής αγωνίζεται και η Εθνική ομάδα της Κύπρου, το δίδυμο Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου. Για το φετινό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου η αποχή από δύο προηγούμενα τουρνουά, σίγουρα τις έχει βγάλει εκτός ρυθμού, ωστόσο θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν στη διοργάνωση.

«Εκμεταλλευτήκαμε την πρεμιέρα των ομίλων για να πιάσουμε σιγά το ρυθμό μας, καθώς δεν έχουμε παίξει στα δύο τελευταία τουρνουά. Ελπίζω πως σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια, ώστε να έχουμε στην επόμενη φάση μια καλή κλήρωση, αφού στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται» υποστήριξε η διεθνής Κύπρια ακραία που με τη συμπαίκτριά της, Αγγελοπούλου πανηγύρισαν στην πρεμιέρα τη νίκη με 2-0 επί των Τέζα/Φωτεινού.



1.21/07 ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΗ vs ΒΛΑΧΟΥ / ΦΙΛΙΑ
2.20/07 KISS / ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ vs ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ 2-0 (21-11, 21-16)
3.20/07 ΔΗΛΑΒΕΡΗ / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ vs ΓΚΟΤΖΗ / ΝΑΣΤΟΥ 2-0 (21-17, 21-9)
4.20/07 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ vs ΤΕΖΑ / ΦΩΤΕΙΝΟΥ 2-0 (21-12, 21-19)
5.21/07 ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΗ vs ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ
6.21/07 KISS / ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ vs ΒΛΑΧΟΥ / ΦΙΛΙΑ
7.21/07 ΔΗΛΑΒΕΡΗ / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ vs ΤΕΖΑ / ΦΩΤΕΙΝΟΥ
8.21/07 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ vs ΓΚΟΤΖΗ / ΝΑΣΤΟΥ9.
9.21/07 ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΗ vs KISS / ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
10.21/07 ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ vs ΒΛΑΧΟΥ / ΦΙΛΙΑ
11.21/07 ΔΗΛΑΒΕΡΗ / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ vs ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
12.21/07 ΤΕΖΑ / ΦΩΤΕΙΝΟΥ vs ΓΚΟΤΖΗ / ΝΑΣΤΟΥ

13.Προημιτελικά 21/07 2nd Group B vs 3nd Group A
14.Προημιτελικά 21/07 2nd Group A vs 3nd Group B
15.Ημιτελικά 22/07 1st Group Α vs Winner match Νο13
16.Ημιτελικά 22/07 1st Group Β vs Winner match Νο14
17.Θέσεις 3/4 22/07 Looser match Νο15 vs Looser match Νο16
18.Τελικός 22/07 Winner match Νο15 vs Winner match Νο16

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x