Ειδήσεις

Έδειξε τα… δόντια της η Σελεσάο! (video)

Στο πιο δυνατό μέχρι ώρας τεστ της η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας «γκρέμισε» την αντίστοιχη της Βρετανίας με σκορ 2-0 και έδειξε ότι μικροί, μεγάλοι το κατέχουν το… τόπι στη «χώρα του καφέ». Σάντρο και Νεϊμάρ πέτυχαν τα τέρματα για τη «σελεσάο». Με όλα τους τα «αστέρια» παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες.

Στο πιο δυνατό μέχρι ώρας τεστ της η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας «γκρέμισε» την αντίστοιχη της Βρετανίας με σκορ 2-0 και έδειξε ότι μικροί, μεγάλοι το κατέχουν το… τόπι στη «χώρα του καφέ».

Σάντρο και Νεϊμάρ πέτυχαν τα τέρματα για τη «σελεσάο». Με όλα τους τα «αστέρια» παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες.

Στο «Ρίβερσαϊντ» του Μίντλεσμπρο οι Βραζιλιάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου.

Συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Σάντρο της Τότεναμ ήταν αυτός που με κοντινή κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Στιλ και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Μάνο Μενέσες.

Η «σελεσάο» συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 35’ έφτασε και σε ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Μίκα Ρίτσαρντς ανέτρεψε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Χουλκ, με τον Νεϊμάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βρετανού τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος τόσο ο Πιρς, όσο και ο Μενέσες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα. Η Μεγάλη Βρετανία προσπάθησε να βρει κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει και το 2-0 τελικά παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων ξεκινά στις 25 Ιουλίου, δύο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος. Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Σενεγάλη, ΗΑΕ και Ουρουγουάη, ενώ η Βραζιλία στον τρίτο με Αίγυπτο, Λευκορωσία και Νέα Ζηλανδία.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μεγάλη Βρετανία: Στιλ, Μπέρτραντ, Ρίτσαρντς, Τόμκινς, Τέιλορ, Κλέβερλι, Άλεν, Γκιγκς, Μπέλαμι, Στάριτζ, Ρόουζ

Βραζιλία: Ράφαελ Καμπράλ, Ράφαελ, Τιάγκο Σίλβα, Ζουάν, Μαρσέλο, Σάντρο, Ρομούλο, Όσκαρ, Χουλκ, Νταμιάο, Νεϊμάρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x