Stoiximan Super League

Νέος «πονοκέφαλος» στον ΟΦΗ

Το πρώτο της σοβαρό πρόβλημα καλείται να λύσει η νέα διοίκηση του ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) στα γραφεία της ΠΑΕ «έσκασε» μπουγιουρντί ύψους 520.000 ευρώ από το ΙΚΑ Ηρακλείου, το οποίο πρέπει να αποπληρωθεί σύντομα, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες η συμμετοχή του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα.

Το πρώτο της σοβαρό πρόβλημα καλείται να λύσει η νέα διοίκηση του ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) στα γραφεία της ΠΑΕ «έσκασε» μπουγιουρντί ύψους 520.000 ευρώ από το ΙΚΑ Ηρακλείου, το οποίο πρέπει να αποπληρωθεί σύντομα, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες η συμμετοχή του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε συμβεί αν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν καταβάλει δύο δόσεις των 8.000 ευρώ ρύθμιση την οποία είχαν κάνει οι προηγούμενες διοικήσεις του συλλόγου.

Έτσι, ο φάκελος της κρητικής ομάδας που θα εξεταστεί από την Ε.Ε.Α μπορεί να μην περιέχει τόσο φορολογική όσο και ασφαλιστική ενημερότητα, κάτι που ενδεχομένως κοστίσει τη συμμετοχή του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, για αυτό το θέμα δηλώσεις έκανε και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Κλάδος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως οι άνθρωποι του ΙΚΑ Ηρακλείου προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στη νέα διοίκηση του ΟΦΗ, ενώ απαίτησε από το ΙΚΑ Ηρακλείου μέχρι την Τετάρτη προχωρήσει σε έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας, προκειμένου να ωφεληθούν και οι δύο πλευρές.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x