Ισπανία

Ακατέβατα 40 εκατ. ευρώ για τον Χεσέ

Αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Χοσέ Ροντρίγκεθ παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 19χρονος εξτρέμ ξεχώρισε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με την Ισπανία, με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ήταν ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του νεαρού παίκτη. Ωστόσο, υπολόγισαν χωρίς τη «βασίλισσα»…

Αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Χοσέ Ροντρίγκεθ παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με την Ισπανία, με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο (απέναντι στην Ελλάδα), αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ήταν ο καλύτερος παίκτης τουρνουά που έλαβε χώρα στην Εσθονία.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του νεαρού παίκτη. Ωστόσο, υπολόγισαν χωρίς τη «βασίλισσα»…

Όπως είχε πει και ο μάνατζερ του παίκτη (Τζίνες Καρβαγιάλ) μετά το τέλος της διοργάνωσης, πέρσι ο Χεσέ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014 και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ.

Αυτό δείχνει ότι η Ρεάλ δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει και δύσκολα θα συνέβαινε κάτι αυτή τη στιγμή.

Η τελευταία ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Ισπανό είναι η Μπενφίκα, όμως είχε την ίδια τύχη με την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«40 εκατ. ευρώ ή τίποτα», ήταν η απάντηση και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο την επόμενη σεζόν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x