Ισπανία

Τα ίδια με Μόντριτς…

Με «σίριαλ» παρομοιάζουν στην Ισπανία την υπόθεση του Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Τότεναμ στις ΗΠΑ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Με «σίριαλ» παρομοιάζουν στην Ισπανία την υπόθεση του Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Τότεναμ στις ΗΠΑ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

«Θέλω να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είμαι καλά ψυχολογικά για να προπονηθώ», είπε ο 27χρονος παίκτης στη συζήτηση που είχε με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Μάλιστα, ο ισπανικός Τύπος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να κρατήσει πολλές ακόμα εβδομάδες και ίσως να ολοκληρωθεί την τελευταία μέρα των μεταγραφών (στις 31 Αυγούστου), αν οι Λονδρέζοι δεν αποδεχθούν την πρόταση των πρωταθλητών Ισπανίας και ο παίκτης επιμείνει όσο αυτή τη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι τα «σπιρούνια» θέλουν 40 εκατ. ευρώ, η Ρεάλ δίνει 35 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα και ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x