Games

Live-action σειρά για το Street Fighter

Το Street Fighter: Assassin's Fist θα διηγείται την ιστορία του Ryu και του Ken, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στην Ιαπωνία.

Το Street Fighter: Assassin's Fist θα διηγείται την ιστορία του Ryu και του Ken, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στην Ιαπωνία.

Οι δυο τους είναι οι τελευταίοι μαθητές του πολεμικού στυλ γνωστού ως Anatsuken και θα μάθουν για τον δάσκαλό τους Gouken, καθώς και για τα μυστικά της τέχνης τους.

Πίσω από το Street Fighter: Assassin's Fist θα βρίσκεται η ομάδα του Legacy, της σειράς με 8 εκατομμύρια views στο YouTube.

O Joey Ansah, που διευθύνει το project ανέφερε πως: “Το Street Figher: Assassin's Fist είναι αυτό που περιμένατε. Το Legacy ήταν μια πρώτη γεύση, μια πρώτη ματιά του πως θα έπρεπε να είναι μια σειρά Street Fighter.

Η ιστορία θα πηγαίνει πίσω στην αρχή και στα κίνητρα των Ryu, Ken, Gouken και Akuma. Θα είναι η αρχή πάνω στην οποία θα βασιστούν οι μετέπειτα επικές περιπέτειες».

Ο Christian Howard, που είχε τον ρόλο του Ken στο Legacy, συνεργάστηκε στο σενάριο.

Κατά τον ίδιο: «Οι προτεραιότητά μας είναι να μείνουμε αληθινοί στην εμφάνιση, τις τεχνικές και τους κανόνες του Street Fighter.

Στην ίδια στιγμή προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ιστορία με συναίσθημα και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, κάτι που θα εκπλήξει όσους περίμενα να δουν μια γιορτή μάχης».

Πηγή: Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x