Ιταλία

Μπουφόν: «Ανυπομονώ»!

Την ώρα που θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους περιμένει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Sky Sport Italia». Ο αρχηγός των «μπιανκονέρι» βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, επειδή έφτασε με την εθνική Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012. Μάλιστα, τόνισε ότι η διοίκηση των «μπιανκονέρι» είναι η καλύτερη στη γειτονική χώρα και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας.

Την ώρα που θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους περιμένει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Sky Sport Italia».

Ο αρχηγός των «μπιανκονέρι» βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, επειδή έφτασε με την εθνική Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012.

Μάλιστα, τόνισε ότι η διοίκηση των «μπιανκονέρι» είναι η καλύτερη στη γειτονική χώρα και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βρέθηκα σε κάποιον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά έχουμε τη Νο1 διοίκηση στην Ιταλία και έχουμε εκπληκτικούς παράγοντες. Η δουλειά του Τζουζέπε Μαρότα είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και ξέρει τι να κάνει, οπότε είμαι χαλαρός και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση».

Καταλήγοντας, ο 34χρονος πορτιέρο πορτιέρο τόνισε: «Έχω θέσει ως όριο για εμένα να παίξω τουλάχιστον πενήντα παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τη Γιουβέντους και την Εθνική ομάδα. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Αν δει κάποιος τι έκανα στο Euro, τότε θα καταλάβει πόσο δούλεψα και αν μπορώ να είμαι στο Μουντιάλ ή όχι…».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x