Ισπανία

«Ψάχνεται» ο Μουρίνιο

Για την αγορά ενός δεξιού μπακ είναι έτοιμη να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα με την μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί ένα παίκτη για το άκρο της άμυνας του, έχοντας αρκετούς παίκτες στην λίστα του.

Για την αγορά ενός δεξιού μπακ είναι έτοιμη να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα με την μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί ένα παίκτη για το άκρο της άμυνας του, έχοντας αρκετούς παίκτες στην λίστα του.

Με την μετακίνηση του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας, την θέση του ακραίου μπακ κάλυψε ο Αρμπελόα.

Ο 29χρονος αμυντικός ικανοποίησε τον Μουρίνιο με την ανασταλτική του παρουσία, αλλά όταν η ομάδα έβγαινε μπροστά δεν βοηθούσε πολύ.

Επομένως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πιο «σύγχρονου» μπακ. Πρώτος που ακούστηκε ήταν ο Μαϊκόν, αλλά η περίπτωση του έχει «κολλήσει».

Πλέον, ο «special one» κοιτάζει προς την αγγλική αγορά, την οποία γνωρίζει καλά από το πέρασμα του στην Τσέλσι. Ψηλά στην λίστα είναι το όνομα του Γκλεν Τζόνσον, με τον οποίο συνυπήρξαν και στους «μπλε». Ο 28χρονος διεθνής της Λίβερπουλ εμφανίζεται θετικός να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο.

Ως εναλλακτική λύση παρουσιάζεται και ο Μίκα Ρίτσαρντς. Ο 24χρονος μπακ της Σίτι δεν παραχωρείται με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ και αν οι «πολίτες» δεν ρίξουν τις απαιτήσεις δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x