Stoiximan Super League

Θωρακίζει τα μετόπισθεν

Ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της άμυνας του Άρη δείχνει ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία μαζί με την για την Ιταλία να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας τους δυο από τους παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν δικαίωμα να πάρουν οι Θεσσαλονικείς.

Ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της άμυνας του Άρη δείχνει ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία μαζί με την αποστολή που αναχωρεί αύριο για την Ιταλία να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας τους δυο από τους παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν δικαίωμα να πάρουν οι Θεσσαλονικείς.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Σταύρος Λαμπριάκος και ο Αλέκος Κατσιαούνης επισκέφθηκαν τον 59χρονο προπονητή, θέλοντας να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Εκείνος τους πληροφόρησε την πορεία της προετοιμασίας μέχρι σήμερα και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, η SportDay γράφει ότι εκτός από τους τρεις παίκτες του άξονα (στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικό) ο Κατσαβάκης ζήτησε, αν είναι δυνατό, να αποκτηθεί κι άλλος ένας αμυντικός, αφού δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην άμυνα και στη θωράκιση των μετόπισθεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x