Ελλάδα

Πουθενά ο Ολυμπιακός στο μυαλό του

Κάθε ημέρα και λιγότερες είναι οι πιθανότητες ο Τζο Ντόρσεϊ να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο αμερικανός σέντερ φέρεται να ασχολείται με κάθε τι άλλο εκτός από τους ερυθρόλευκους. Πρόσφατα, σχολίασε μέσω του προφίλ του στο facebook όλους όσοι τον χαρακτηρίζουν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ απειλώντας τους με γροθιά, αλλά πουθενά μια αναφορά για το ενδεχόμενο παραμονής του στο… λιμάνι.

Κάθε ημέρα και λιγότερες είναι οι πιθανότητες ο Τζο Ντόρσεϊ να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο αμερικανός σέντερ φέρεται να ασχολείται με κάθε τι άλλο εκτός από τους ερυθρόλευκους.

Πρόσφατα, σχολίασε μέσω του προφίλ του στο facebook όλους όσοι τον συγκρίνουν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ απειλώντας τους χαριτολογώντας με γροθιά, αλλά πουθενά μια αναφορά για το ενδεχόμενο παραμονής του στο… λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι τον περιμένουν να τους δώσει μια απάντηση και να μείνει στην ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Αποκλειστικά στο μυαλό του Ντόρσεϊ φέρεται να είναι το «πως» θα παίξει στο ΝΒΑ στη νέα αγωνιστική σεζόν κάτι που καθιστούν λίγες τις πιθανότητες θετικών εξελίξεων με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον αμερικανό.

Εάν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν έχουν απάντηση ή έστω κάποιες σεβαστές ενδείξεις για τις προθέσεις του Ντόρσεϊ να απαντήσει θετικά τότε θα αναγκαστούν να αρχίσουν την αναζήτηση αντικαταστάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x