Ελλάδα

«Ανεβαίνει» ο Σίμονς

Η… λύση του Σέντρικ Σίμονς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες κάθε ημέρα που περνά και ο Λασμέ δεν απαντά θετικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι τον έχουν στα υπόψη τους και πρόκειται να προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί του εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις με τον Λασμέ.

Η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού αλλά και του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση του παρτενέρ του Σχορτσιανίτη είναι ο Στεφάν Λασμέ.

Οι πράσινοι είναι πρόθυμοι να τον περιμένουν για λίγες ακόμη ημέρες, αλλά εξετάζουν και τις άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν για να ενισχυθούν κάτω από τα καλάθια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως ανεβαίνει αρκετά στη λίστα των υποψηφίων ο Σέντρικ Σίμονς. Ο αμερικανός σέντερ- πάουερ φόργουορντ αποτελεί την εναλλακτική λύση και αυτή που θα προκριθεί έναντι Λασμέ όταν το αποφασίσουν οι πράσινοι.

Ο Σίμονς, που είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, μοιάζει αρκετά στον τρόπο που αγωνίζεται με τον Τζέιμς Γκιστ, έναν παίκτη που θα ήθελε ο Πεδουλάκης στο τριφύλλι αλλά έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσέ, με μικρή εμπειρία από το ΝΒΑ και αρκετούς αγώνες στους ώμους του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης έχει περάσει τρεις ολόκληρες σεζόν στο ΝΒΑ με μικρή συμμετοχή από το 2006 μέχρι το 2009 (με Χόρνετς, Καβαλίερς, Μπουλς και Κινγκς), αλλά το 2010-11 αγωνίστηκε στην Καβάλα και πέρυσι έπαιξε στην Ισπανία με την Εστουντιάντες. Με την τελευταία είχε 5,7 πόντους και 3,9 πόντους ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x