Ισπανία

Νεϊμάρ: «Η “Χρυσή Μπάλα” ανήκει στον Μέσι»!

Κάθετος ότι η «Χρυσή Μπάλα» δεν θα αλλάξει χέρια και θα παραμείνει στην κατοχή του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Νεϊμάρ, μιλώντας στη «Mundo Deportivo» από το Λονδίνο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο διεθνής επιθετικός της Σάντος θεωρεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος συνεχίζει σε κορυφαίο επίπεδο.

Κάθετος ότι η «Χρυσή Μπάλα» δεν θα αλλάξει χέρια και θα παραμείνει στην κατοχή του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Νεϊμάρ, μιλώντας στη «Mundo Deportivo» από το Λονδίνο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο διεθνής επιθετικός της Σάντος θεωρεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος συνεχίζει σε κορυφαίο επίπεδο.

«Όχι! Η “Χρυσή Μπάλα” ανήκει στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Κανείς δεν μοιάζει μαζί του. Εγώ; Όχι, εκείνος είναι καλύτερος. Έχει μία έξυπνη λύση σε κάθε παιχνίδι. Ίσως πάρει ακόμη μία “Χρυσή Μπάλα” για τον Μέσι. Αν θα την πάρει, θα το δούμε τους επόμενους μήνες», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x