F1

Μέρκελ, μέσα στο σπιτάκι σου!

Η αλήθεια είναι πως αν ο Φερνάντο Αλόνσο ήξερε το σύνθημα «έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε» θα έκανε τη ζωή του πιο εύκολη κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μετά το γκραν πρι της Γερμανίας, στο οποίο πανηγύρισε την τρίτη του νίκη. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως ο νότος (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα) κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στη Γερμανία, η οποία συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως αν ο Φερνάντο Αλόνσο ήξερε το σύνθημα «έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε» θα έκανε τη ζωή του πιο εύκολη κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μετά το γκραν πρι της Γερμανίας, στο οποίο πανηγύρισε την τρίτη του νίκη.

Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως ο νότος (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα) κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στη Γερμανία, η οποία συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τον κόσμο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από τα πολιτικά, αλλά είναι γεγονός ότι η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή, όμως ένας Ισπανός πιλότος με ένα ιταλικό μονοθέσιο σχεδιασμένο από έναν Έλληνα (Νίκος Τομπάζης), πήρε τη νίκη εδώ στη Γερμανία.

Το διασκεδάσαμε. Εκκινήσαμε από την πολ ποζίσιον, το οποίο ήταν και το κλειδί, επειδή ήταν δύσκολο να κάνεις προσπεράσεις, δεν ήμασταν τα πιο γρήγορα μονοθέσια, αλλά κρατήσαμε τη θέση μας
», ήταν τα λόγια του Αλόνσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x