F1

Ο Μάσα θέλει, μπορεί όμως;

Μπορεί ο Φελίπε Μάσα να έχει όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσει τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, στο κυνήγι του τίτλου ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Στη Γερμανία μία άτυχη στιγμή στην εκκίνηση του αγώνα τον εμπόδισε να βρει ρυθμό, τερματίζοντας στην 13η θέση, συνεχίζοντας τις υποτονικές εμφανίσεις.

Μπορεί ο Φελίπε Μάσα να έχει όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσει τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, στο κυνήγι του τίτλου ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Στη Γερμανία μία άτυχη στιγμή στην εκκίνηση του αγώνα τον εμπόδισε να βρει ρυθμό, τερματίζοντας στην 13η θέση, συνεχίζοντας τις υποτονικές εμφανίσεις.

«Σίγουρα ο Φερνάντο θα με χρειαστεί. Σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό είναι πολύ σημαντικό και τα δύο μονοθέσια να παίρνουν βαθμούς. Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, πολλοί πιλότοι, πολλές ομάδες, συνεπώς το κάθε αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να κριθεί στον βαθμό», ήταν τα λόγια του Μάσα.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δέκα γκραν πρι βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις 23 βαθμούς, 131 λιγότερους από τον Αλόνσο...

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x