Stoiximan Super League

Τζόνι, καλό ταξίδι…

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τζόνι Βεκρή, στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Τα στεφάνια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του κινηματογράφου αλλά και αρκετών πολιτικών με το κλάμα των συγγενών και φίλων, ήταν το πένθιμο σκηνικό για τον άδικο χαμό του αγαπητού παράγοντα του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικό, πως ακόμη και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης και Γιάννης Μώραλης έστειλαν στεφάνι ενώ πλήθος κόσμου είπε το ύστατο χαίρε…

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τζόνι Βεκρή, στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Τα στεφάνια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του κινηματογράφου αλλά και αρκετών πολιτικών με το κλάμα των συγγενών και φίλων, ήταν το πένθιμο σκηνικό για τον άδικο χαμό του αγαπητού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό, πως ακόμη και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης και Γιάννης Μώραλης έστειλαν στεφάνι ενώ πλήθος κόσμου είπε το ύστατο χαίρε…

Ο Π. Γιαννακόπουλος, οι Γιώργος και Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Δ. Γόντικας, ο Σ. Πιλάβιος, ο Α. Καμάρας, ο Α. Αντωνιάδης, ο Τ. Λουκανίδης, ο Σ. Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Α. Δοξιάδης, ο πολιτικός Γ. Παπαθανασίου, ο ηθοποιός Α. Συσσωβίτης, ο Τζόνι Καλημέρης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο παράγοντας της ΑΕΚ Π. Παππάς αλλά και αρκετοί ακόμη αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία μετέβησαν στο Α’ Νεκροταφείο που ενταφιάστηκε ο Τζόνι Βεκρής.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x