Stoiximan Super League

Γεμίζει και άλλο η Τούμπα!

Κάτι ήξεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και έδωσαν παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας περιόδου. Με τα 400 που «έφυγαν» τη Δευτέρα, ο συνολικός αριθμός ανέβηκε στα 5.204 και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για περισσότερη αύξηση. Η ΠΑΕ του «δικέφαλου του Βορρά» έχει δώσει παράταση μέχρι τις 8 Αυγούστου και φαίνεται ότι μόνο σε καλό μπορεί να τους βγει η συγκεκριμένη απόφαση.

Κάτι ήξεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και έδωσαν παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας περιόδου. Με τα 400 που «έφυγαν» τη Δευτέρα, ο συνολικός αριθμός ανέβηκε στα 5.204 και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για περισσότερη αύξηση.

Η ΠΑΕ του «δικέφαλου του Βορρά» έχει δώσει παράταση μέχρι τις 8 Αυγούστου και φαίνεται ότι μόνο σε καλό μπορεί να τους βγει η συγκεκριμένη απόφαση. Τη Δευτέρα 400 φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στην Τούμπα και αγόρασαν τη θέση τους για τους εντός έδρας αγώνες της «αγάπης» τους τη νέα περίοδο.

Στη διοίκηση υπάρχει ελπίδα ότι στις επόμενες ημέρες το νούμερο των διαρκείας μπορεί να φθάσει τις 8.000-9.000, που βάση των οικονομικών δεδομένων της χώρας θα είναι ικανοποιητικά. Το προσεχές φιλικό με την ολλανδική Αϊντχόφεν την Πέμπτη (26/7) θα είναι και η μέρα… κρίσης, καθώς αρκετοί ΠΑΟΚτζήδες θα σπεύσουν στο γήπεδο να δουν την ομάδα του και πιθανώς να κάνουν και την αγορά ενός διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x