Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Φαρένσε 3-0 (τελικό)

Φιλικά Ολυμπιακού: Μέρος δεύτερο. Οι Πειραιώτες δίνουν το πρώτο τους φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους, με την Φαρένσε, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς πλέον. 3-0 μπροστά ο Ολυμπιακός με γκολ των Αμπντούν (2) και Πάντελιτς. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Φιλικά Ολυμπιακού: Μέρος δεύτερο. Οι Πειραιώτες δίνουν το πρώτο τους φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους, με την Φαρένσε, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς πλέον. 3-0 μπροστά ο Ολυμπιακός με γκολ των Αμπντούν (2) και Πάντελιτς. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90΄Τέλος του αγώνα

89΄3-0 ο Ολυμπιακός με τον Αμπντούν να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα της Φαρένσε

80' Εκτέλεση αλα Πανένκα από τον Αμπντούν και 2-0

79'Πέναλτι για τον Ολυμπιακό που κέρδισε ο Αμπτνούν

75' Και πάλι νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, μετά από μαρκάρισμα του Ντιελνά αυτή την φορά

73' Εξαιρετική επέμβαση του Μέγιερι σε εξ επαφής κεφαλιά

71' Ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Μανιάτη προκάλεσε την αντίδραση του Ποτουρίδη. Νεύρα μεταξύ των παικτών με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα.

63' Νέα πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστές και πάλι Αμπντούν και Μήτρογλου. Μετά από γύρισμα του Αλγερινού ο Έλληνας επιθετικός δοκίμασε να νικήσει με τακουνάκι τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

58' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Αμπντούν να κάνει και πάλι πολύ καλή ενέργεια από τα δεξιά, πάσαρε στον Μήτρογλου, ο οποίος πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε το σώμα του σούταρε αλλά κόντραρε πάνω στους αμυντικούς

57' Καλή ατομική ενέργεια από τα δεξιά του Αμπντούν, σέντρα για τον Μήτρογλου, ο οποίος ήταν σε θέση οφ σάιντ

50' Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Ντιόγο είναι στην ίδια ευθεία με τον Μανιάτη στα χαφ μπροστά από τον Φέισα, με τον Ζαρντίμ να τον εμπιστεύεται στον χώρο του κέντρου

Μέγιερι στο τέρμα. Ο Τοροσίδης δεξιά, ο Ποτουρίδης αριστερά και οι Μανωλάς, Ντιελνά στο κέντρο της άμυνας. Ο Φέισα αμυντικό χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Μανιάτης και Ντιόγκο και πίσω από τον Μήτρογλου, οι Αμπντούν, Λυκογιάννης. 4-3-3 παραμένει το σχήμα του Ζαρντίμ

46' Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Λυκογιάννης πιάνει το σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μανιάτη, αλλά η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Μέγιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Ντιελνά, Φέισα, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Αμπντούν, Λυκογιάννης, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός με το πέναλτι του Πάντελιτς είναι μπροστά στο σκορ.

Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιλέγει την αριστερή πλευρά και κάνει το γκολ.

38' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό, το οποίο κερδίζει ο Φετφατζίδης, από τον Σιμόες.

Καλός ο Ολυμπιακός, κυκλοφορεί καλά την μπάλα και έχει και κάποιες ευκαιρίες.

16' Ωραία κάθετη πάσα του Φετφατζίδη στον Πάντελιτς, εκείνος πλάσαρε, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας.

10' Σουτ του Φετφατζίδη, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια των Πορτογάλων.

8' Ατομική ενέργεια του Φετφατζίδη, μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε αδύναμα.

Καλά έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κυκλοφορεί καλά την μπάλα και ψάχνει χώρους.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με την Φαρένσε στη σέντρα.

Ο Μοντέστο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Έγινε η παρουσίαση της Φαρένσε για τη νέα χρονιά. Ελάχιστοι, όμως οι φίλοι των γηπεδούχων.

Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Με λευκές εμφανίσεις η Φαρένσε.

Με μπλε εμφανίσεις ο Ολυμπιακός σε αυτό το φιλικό, όπως και στο πρώτο του.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρό.

Ευκαιρία για δοκιμές από τον Πορτογάλο, ο οποίος θα "τσεκάρει" σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στον πάγκο μένουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Ντιόγκο, Λυκογιάννης και Μήτρογλου.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Μοντέστο και οι δύο εσωτερικοί μέσοι, οι Σουμπίνιο και Τάτος. Πίσω από τον Πάντελιτς θα είναι οι Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης.

Ο Πορτογάλος ξεκινάει με σχηματισμό 4-3-3. Ο Κάρλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Καραγκούνης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Παπάζογλου και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πλέον, στη διάθεσή του και τους διεθνείς, τους οποίους θα τσεκάρει πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα.

Πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό επί πορτογαλικού εδάφους.



Ολυμπιακός: Κάρολ, Καραγκούνης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Τάτος, Σουμπίνιο, Βλαχαδήμος, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανιάτης, Φέϊσα, Αμπντούν, Ντιόγκο, Λυκογιάννης, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x