Stoiximan Super League

Σίσιτς: «Γιατί είπα το 'ναι'»

Τους λόγους για τους οποίους ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ τόνισε στο sport-fm.gr ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος άσος μπορεί να είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως κάτι το «ψηστήρι» του προπονητή της ομάδας, Νίκου Αναστόπουλου, και κάτι το «δέσιμο» που υπάρχει με τον σύλλογο του Ηρακλείου τον οδήγησαν στο να μείνει για άλλη μία σεζόν στην Κρήτη.

Τους λόγους για τους οποίους ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ τόνισε στο sport-fm.gr ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος άσος μπορεί να είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως κάτι το «ψηστήρι» του προπονητή της ομάδας, Νίκου Αναστόπουλου, και κάτι το «δέσιμο» που υπάρχει με τον σύλλογο του Ηρακλείου τον οδήγησαν στο να μείνει για άλλη μία σεζόν στην Κρήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίρνες Σίσιτς στο sport-fm.gr

Για την ανανέωσή του με τον ΟΦΗ: «Τα έχω βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, την Τετάρτη (25/7) θα πάω στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι».

Για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι»: «Για εμένα ήταν πολύ εύκολο να μείνω στην ομάδα. Σίγουρα τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτηκα πριν πάρω την τελική μου απόφαση. Η ομάδα, ο κόσμος και ο προπονητής είναι πιο σημαντικά για εμένα. Ωστόσο, αυτός που ίσως έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος. Όλα αυτά με έκαναν να πω το “ναι” μέσα σε πέντε λεπτά»!

Για το αν είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες πλην του ΟΦΗ: «Ναι, είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους, οι οποίοι μου πρόσφεραν συμβόλαιο με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές. Μία απ’ αυτές ήταν η ισπανική Λας Πάλμας».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί στο νέο πρωτάθλημα να έχει μία αντίστοιχη πορεία όπως σε εκείνο της περασμένης σεζόν: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να τα πάμε το ίδιο καλά όπως και πέρυσι, γιατί τα πράγματα στον οικονομικό τομέα είναι δύσκολα, ενώ θα έχουμε και πολλούς νεαρούς παίκτες. Ωστόσο, πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο άλλα προηγούμενων ετών, καθώς αρκετές ομάδες θα έχουν πολλούς νέους ποδοσφαιριστές».

Για το αν θεωρεί πως τα πράγματα με τη νέα διοίκηση θα πάνε καλύτερα: «Έχω μιλήσει με τον νέο πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Κλάδο, και μου φαίνεται πως η κατάσταση στον σύλλογο θα γίνει καλύτερη στο μέλλον».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x