Ειδήσεις

Παπαχρήστου στο sport-fm.gr: «Έλεος, δεν μπορώ να κάνω χιούμορ»;

Σάλος προκλήθηκε από το πρωί από το tweet της Βούλας Παπαχρήστου. Το sport-fm.gr επικοινώνησε μαζί της για διευκρινίσεις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει κανέναν και ότι το μήνυμα της ήταν στα πλαίσια του χιούμορ. Διαβάστε τι μας είπε και δείτε τα νέα της tweet.

Σάλος προκλήθηκε από το πρωί από το tweet της Βούλας Παπαχρήστου. Το sport-fm.gr επικοινώνησε μαζί της για διευκρινίσεις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει κανέναν και ότι το μήνυμα της ήταν στα πλαίσια του χιούμορ.

Διαβάστε τι μας είπε:

«Έλεος δεν μπορώ να κάνω χιούμορ; Δεν ήθελα να μειώσω κανέναν. Το είδα στο Facebook γέλασα και για αυτό το ανέβασα. Που να φανταστώ ότι θα με πουν ρατσίστρια και θα γίνει όλο αυτό» τόνισε η Παπαχρήστου και κατέληξε «Πως γίνεται να είμαι ρατσίστρια και να έχω βούλγαρο προπονητή;».

Θυμίζουμε ότι το ρατσιστικό tweet που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής:
Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!

Η Βούλα Παπαχρήστου λίγο πριν έκανε νέο tweet με απολογητική διάθεση

Ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν έχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!!Είμαι Αθλήτρια και μόνο! Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!!Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτέ κανέναν...δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας!

Μετά από όλα αυτά, δύσκολα η αθλήτρια θα διατηρήσει τον λογαριασμό της στο twitter.

update 13:33 Ο λογαριασμός της Βούλας Παπαχρήστου στο twitter τελικά έκλεισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x