Ελλάδα

Στη Β’ Εθνική η ΑΕΚ!

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας κι όχι στην Α2, όπως αγωνιστικά δικαιούτο, πήρε-σύμφωνα με πληροφορίες-η ΑΕΚ. Έτσι δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η «Ένωση» θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με παρελθόντα χρέη ο ιστορικός σύλλογος.

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας κι όχι στην Α2, όπως αγωνιστικά δικαιούτο, πήρε-σύμφωνα με πληροφορίες-η ΑΕΚ. Έτσι δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η «Ένωση» θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με παρελθόντα χρέη ο ιστορικός σύλλογος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έπρεπε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για να «καθαρίσει» η ΚΑΕ και να λάβει μέρος στην Α2 με την προοπτική να επιστρέψει στην Α1.

Την απόφαση έπρεπε να λάβει ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ο Γιάννης Φιλίππου, ωστόσο αυτό θα σήμαινε πως θα επωμιζόταν και τα χρέη. Φαίνεται πως την απόφαση να δηλώσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική πήρε η Ερασιτεχνική, αφού σήμερα εξέπνεε η σχετική προθεσμία της ΕΟΚ προς τα σωματεία και εφόσον δεν δηλωνόταν η ομάδα σε κάποια κατηγορία, θα κατέληγε στην ΕΣΚΑ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x