Stoiximan Super League

Οδηγίες προς… εκδρομείς

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει όσους φίλους του «τριφυλλιού» ταξιδέψουν στην Σκωτία, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάδεργουελ, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σ’ αυτήν, υποδεικνύει τα σημεία πώλησης εισιτηρίων για το παιχνίδι και αναφέρει τα σημεία προσέγγισης του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει όσους φίλους του «τριφυλλιού» ταξιδέψουν στην Σκωτία, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάδεργουελ, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σ’ αυτήν, υποδεικνύει τα σημεία πώλησης εισιτηρίων για το παιχνίδι και αναφέρει τα σημεία προσέγγισης του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με την Motherwell στη Σκωτία (31.07.2012), ότι από σήμερα Τετάρτη, 25 Ιουλίου και έως και την ημέρα του αγώνα θα διατεθούν 1200 εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από το Γραφείο Εισιτηρίων (Ticket Office) της Motherwell που βρίσκεται στην έδρα της, το Fir Park.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30 λίρες Αγγλίας για τους ενήλικες και 15 λίρες για τα παιδιά κάτω των 16 ετών. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την θύρα των φιλοξενουμένων που βρίσκεται στη νότια κερκίδα (South Stand) του Fir Park (για περισσότερες πληροφορίες δείτε από κάτω το σχεδιάγραμμα του γηπέδου).

Μια ημέρα πριν τον αγώνα (30.7), το Ticket Office στο Fir Park θα λειτουργεί από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα (31.7), θα παραμείνει ανοικτό από τις 09:00 μέχρι την ώρα έναρξης (19:45 ώρα Σκωτίας). Για την καλυτερη εξυπηρέτηση τους, παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας την ημέρα του αγώνα να προσέλθουν στο Fir Park και να προμηθευτούν το εισιτήριο τους όσο το δυνατόν νωρίτερα».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x