Ειδήσεις

Θα προσέχουν τα... λόγια τους οι Έλληνες αθλητές

Το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου στο την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θορύβησε για τα καλά την ΕOE. Έτσι, για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο Λονδίνο, το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής απαγόρευσε στους αθλητές να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση που δεν αφορά αθλητικά θέματα.

Το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο τελικά της κόστισε την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θορύβησε για τα καλά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έτσι, για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά, το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο απαγόρευσε στους αθλητές και τις αθλήτριες να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση που δεν αφορά αθλητικά θέματα και δεν σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όσον για την παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο; Την Πέμπτη στις 13:30 γίνεται η επίσημη τελετή υποδοχής της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». Παρουσία όλων των αθλητών και των μελών της αποστολής που θα φοράνε ομοιόμορφη μπλε αθλητική ενδυμασία, θα γίνει η επίσημη είσοδος της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Χωριό και η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας δίπλα στις υπόλοιπες σημαίες των κρατών που μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι μια παραδοσιακή τελετή που γίνεται με κάθε επισημότητα σε κάθε διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και σηματοδοτεί την τυπική είσοδο των αποστολών στο Ολυμπιακό Χωριό.

Επικεφαλής θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,Σπύρος Καπράλος, και ο Αρχηγός της ελληνικής Αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, οι οποίοι θα ανταλλάξουν αναμνηστικά δώρα με τον Δήμαρχο του Ολυμπιακού Χωριού Σερ Τσαρλς Αλεν.
Την Παρασκευή ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και επ’ ευκαιρία της έναρξής τους, ο Αρχηγός αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση. Όλοι πιστεύαμε ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να έρθει εδώ στο Λονδίνο ή θα έφθανε με πολύ λίγους αθλητές. Τελικά χάρη στις προσπάθειες της ΕΟΕ και των ιδιωτών με τις χορηγίες τους μετέχουμε με 104 αθλητές. Αν δεν είχαμε μάλιστα τις ατυχίες με το πόλο γυναικών και το μπάσκετ ανδρών θα είχαμε φτάσει τους 130. εδώ λοιπόν θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι όχι μόνο δεν απουσιάζουμε αλλά είμαστε εδώ και έχουμε μια ισχυρή ομάδα. Τα παιδιά είναι ήδη νικητές που έφθασαν μέχρι εδώ με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα».


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΕ αναφέρει:

Το Αρχηγείο της ελληνικής Αποστολής στο Λονδίνο, ενημερώσει τους αθλητές της ολυμπιακής μας ομάδας ότι δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δεν αφορούν αθλητικά θέματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x