Super League 2

«Πρώτη» για την Παναχαϊκή (pics)

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε την Τετάρτη η Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυίας. Παρών ήταν ο Μάριο Μπρέσκα που αποτελεί την μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας έριξε τη «βόμβα» ότι από του χρόνου οι Πατρινοί θα αγωνίζονται στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε την Τετάρτη η Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυίας. Παρών ήταν ο Μάριο Μπρέσκα που αποτελεί την μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας έριξε τη «βόμβα» ότι από του χρόνου οι Πατρινοί θα αγωνίζονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο αγιασμός της ομάδας πραγματοποίηθηκε με τον Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο και τις ευχές όλων η σεζόν να έχει καλύτερη κατάληξη, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Το «παρών» έδωσαν περίπου 100 φίλοι της Παναχαϊκής με τους Ντίνα και Μπρέσκα να αποσπούν το μεγαλύυερο χειροκρότημα κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Το «παρών» έδωσε και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Μίχος.

Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν με τους «κοκκινόμαυρους» οι Φουρτάτο, Ουρτάδο, Ουατταρά, Πακάλτσης και ο νεοαποκτηθείς Βουνκ. Ο Μαπούκου ήταν αδικαιολογήτως απών. Με πολιτικά εμφανίστηκαν οι Λαμπρόπουλος και Ιωάννου, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, καθώς δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι με την ΠΑΕ.

Η… έκπληξη έγινε από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος δήλωσε: ««Τη νέα χρονιά θα παίζουμε στο Παμπελοποννησιακό, καθώς η Ερασιτεχνική μας έκανε έξωση και μάλιστα διάλεξε την σημερινή ημέρα. Λυπάμαι.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x