Ειδήσεις

«Ο καθένας να σκέφτεται τι λέει και τι κάνει»

Για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει την αθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ανάρτησής της στο twitter μίλησε από το Λονδίνο ο Υπεύθυνος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου. Μάλιστα εξήγησε ότι στο αρχηγείο της αποστολής που βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα ουδέποτε έφτασε απολογητική επιστολή από την 23χρονη αθλήτρια, ενώ πρόσθεσε ότι καθένας θα πρέπει να σκέφτεται τι λέει και τι κάνει.

Για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει την αθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ανάρτησής της στο twitter μίλησε από το Λονδίνο ο Υπεύθυνος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου.

Μάλιστα εξήγησε ότι στο αρχηγείο της αποστολής που βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα ουδέποτε έφτασε απολογητική επιστολή από την 23χρονη αθλήτρια, ενώ πρόσθεσε ότι καθένας θα πρέπει να σκέφτεται τι λέει και τι κάνει.

«Η ΕΟΕ πληροφορήθηκε ότι έγιναν κάποιες άστοχες δηλώσεις στο twitter από την Βούλα Παπαχρήστου οι οποίες κρίθηκαν ότι αντίκειται στα ιδεώδη του αθλητισμού και του Ολυμπισμού και ως εκ τούτου το αρχηγείο της αποστολής αποφάσισε να την θέσει εκτός ομάδος», είπε ο κύριος Παπαχρήστους ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα στις αντιδράσεις των υπόλοιπων αθλητών αναφορικά με το περιστατικό, στον περιορισμό των δηλώσεων στην ελληνική ολυμπιακή αποστολή, αλλά και στην κατάσταση των Ελλήνων αθλητών που ήδη βρίσκονται στο Λονδίνο.

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Παπαχρήστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x