Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Κούτσι στον Ατρόμητο

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Κούτσι το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Φινλανδός επιθετικός πληροφορήθηκε μέσω τηλεφώνου την «απώλεια» του αγαπημένου ξαδέρφου και αναμένεται να ταξιδέψει στο Κόσσοβο για την κηδεία του αγαπημένου του προσώπου. Την ώρα που η προετοιμασία του Ατρόμητου στο Πράβετς της Βουλγαρίας συνεχίζεται με… πυρετώδη ρυθμό, ο 29χρονος νεοαποκτηθείς παίκτης των «κυανόλευκων» θα χάσει μερικές μέρες προπονήσεων, λόγω του άτυχου περιστατικού.

Ένα δυσάρεστο νέο περίμενε τον Κούτσι το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Φινλανδός επιθετικός πληροφορήθηκε μέσω τηλεφώνου την «απώλεια» του αγαπημένου ξαδέρφου και αναμένεται να ταξιδέψει στο Κόσοβο για την κηδεία του αγαπημένου του προσώπου.

Την ώρα που η προετοιμασία του Ατρόμητου στο Πράβετς της Βουλγαρίας συνεχίζεται με… πυρετώδη ρυθμό, ο 29χρονος νεοαποκτηθείς παίκτης των «κυανόλευκων» θα χάσει μερικές μέρες προπονήσεων, λόγω του άτυχου περιστατικού.

Ο Κούτσι έχει ήδη αποχωρήσει από την περιοχή που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας του, ώστε να προλάβει τη νεκρώσιμη ακολουθία του αγαπημένου του ξαδέρφου και να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Φυσικά, οι συμπαίκτες του ευχήθηκαν συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x