Europa League

Τσιώλης: «Το ταξίδι συνεχίζεται»

Ικανοποιημένος που οι ποδοσφαιριστές του είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα στην διαδικασία των πέναλτι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ Μπακού ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του με την εικόνα που έδειξε σε όλη την διάρκεια του ματς θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα την πρόκριση και να μην φτάσει στη ψυχοφθόρα διαδικασία.

Ικανοποιημένος που οι ποδοσφαιριστές του είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα στην διαδικασία των πέναλτι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ Μπακού ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του με την εικόνα που έδειξε σε όλη την διάρκεια του ματς θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα την πρόκριση και να μην φτάσει στη ψυχοφθόρα διαδικασία.

«Σίγουρα μέσα από την εξέλιξη του παιχνιδιού δείξαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε και νωρίτερα την πρόκριση, κάτι που τελικά καταφέραμε στα πέναλτι. Ξέραμε πως η Ίντερ Μπακού είναι μία καλή ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Παρόλα αυτά τα παιδιά δείξανε τη ψυχή τους. Το ταξίδι συνεχίζεται για όλη την Τρίπολη και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα», ήταν τα λόγια του Τσιώλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x