Europa League

Τσιώλης: «Ιστορική μέρα για την ομάδα μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσίωλης. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της Ίντερ Μπακού, η οποία αν αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε πολύ ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο 53χρονος.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσίωλης.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της Ίντερ Μπακού, η οποία αν αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε πολύ ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο 53χρονος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα και την πρόκριση: «Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κέρδισε το ποδόσφαιρο. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και πολύ δυνατό. Η Ίντερ Μπακού είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, καλή αμυντική συμπεριφορά και πειθαρχία. Στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο ψηλά, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο πληρώνεις την αδράνεια. Και έτσι έγινε με εμάς. Στην παράταση η αντίπαλός μας είχε καλύτερη ψυχολογία. Έπαιξαν καλά με κάτω την μπάλα. Αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε δυο τρεις αντεπιθέσεις. Στα πέναλτι ήταν όλα ανοιχτά. Ο Αστέρας ήταν πιο τυχερός και τα καταφέραμε. Έκαναν τεράστια προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό. Την αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, εγώ και οι παίκτες, στους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον κ. Μπάκο και τον κ. Καϋμενάκη. Έκαναν πολλές θυσίες και τους αξίζουν πολλά μπράβο».


Για τις αλλαγές: «Θα πηγαίναμε σε ένα φινάλε-θρίλερ. Θέλησα να μεταφέρω το παιχνίδι στην περιοχή της Ίντερ Μπακού για να σκοράρουμε. Επίσης, ήθελα να βρει πιο πολλούς χώρους ο Ράγιος».

Για το άγχος: «Πρέπει να αντέχουμε σε αυτές τις συνθήκες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έγινε ένα παιχνίδι από δύο δυνατές ομάδες».

Για το αν τρώγοντας έρχεται η όρεξη:«Αυτή η ομάδα που έπαιξε στα δύο ματς ήταν η ομάδα που τερμάτισε 6η πέρυσι και έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είχαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτές τις 35 μέρες δουλέψαμε πολύ. Για αυτό είπα μπράβο στα παιδιά που βρήκαν ρυθμό και έπαιξαν τόσο καλά».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Ίντερ Μπακού: «Μέσα από τα βίντεο που είδα για την Ίντερ Μπακού, εντυπωσιάστηκα. Και για αυτό το λόγο στις δύο τελευταίες μέρες καταναλώθηκε πολύς χρόνος της προπόνησης στα πέναλτι».

Για τους τραυματισμούς: Ο Πιπίνης δεν έχει κάτι σοβαρό, Ήταν κάτι κυρίως λόγω της απουσίας τους. Ο Μπαρτολίνι φαίνεται ότι έχει κάτι πιο σοβαρό και τις τελευταίες μέρες έκανε προσπάθεια για να αρχίσει βασικός».

Για την προετοιμασία και τον αντίπαλο: «Ήταν δύσκολο να βρούμε ομάδες για φιλικά. Αλλά έχουμε την αίσθηση πλέον ότι με τη Μαρίτιμο δεν θα είναι μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας».

Για τη θέση που θα είχε η Ίντερ Μπακού αν έπαιζε Ελλάδα: «Θα ήταν μέσα στις πρώτες θέσεις. Εγώ στους παίκτες μου είπα ότι σήμερα πάμε για πόλεμο».

Για το αν άλλαξε η ιστορία του Αστέρα: «Ήταν άλλη στιγμή με τον Ατρόμητο. Πιστεύαμε τότε ότι μπορούσαμε. Είναι μια άλλη στιγμή, μια άλλη φάση και ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη στιγμή του συλλόγου μας. Και ας μην ξεχνάμε ότι προσφέραμε και δύο βαθμούς στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x