Stoiximan Super League

Τα βρίσκουν με Μαϊστόροβιτς

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το σίριαλ της Κέρκυρας με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο 31χρονος αμυντικός φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί του Ιονίου, με το μόνο που απομένει είναι πέσουν οι υπογραφές.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το σίριαλ της Κέρκυρας με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο 31χρονος αμυντικός φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί του Ιονίου, με το μόνο που απομένει πλέον είναι να... πέσουν οι υπογραφές.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, επιθυμεί η υπόθεση να κλείσει άμεσα, ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί με την ομάδα, η οποία ήδη βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Κέρκυρα έχει ακόμη μία μεταγραφή στη διάθεσή της, ωστόσο διοίκηση και προπονητής θέλουν να κλείσει πρώτα το θέμα του Μαϊστόροβιτς και μετά να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Οι Φαίακες θα επιστρέψουν από το Καρπενήσι στις 5 Αυγούστου για να αναχωρήσουν για τα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x