Games

Τα πρωταθλήματα και οι Ελληνικές ομάδες του PES 2013

Ο preview κώδικας του PES 2013 είναι και επίσημα στα χέρια μας και έχουμε ήδη φορτώσει το σχετικό Blu-ray στο δημοσιογραφικό (debug) σύστημά μας. Οι πρώτες μας εντυπώσεις καταγράφηκαν μέσα από το κείμενο του Ηλία Πέππα για το demo που βρίσκεται , ενώ περισσότερα θα ακολουθήσουν από ένα εκτενέστερο preview μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο preview κώδικας του PES 2013 είναι και επίσημα στα χέρια μας και έχουμε ήδη φορτώσει το σχετικό Blu-ray στο δημοσιογραφικό (debug) σύστημά μας. Οι πρώτες μας εντυπώσεις καταγράφηκαν μέσα από το κείμενο του Ηλία Πέππα για το demo που βρίσκεται εδώ, ενώ περισσότερα θα ακολουθήσουν από ένα εκτενέστερο preview μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε πρώτη φάση αυτό που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι ορισμένα στοιχεία που εντοπίσαμε από τα πρώτα λεπτά της ενασχόλησής μας με τη φετινή κυκλοφορία της σειράς. Ας ξεκινήσουμε με τις ομάδες.

Από πλευράς σωματείων, ο preview κώδικας περιλαμβάνει τα εξής πρωταθλήματα:
English League (20 ομάδες)
Ligue 1 (20 ομάδες)
Campionato (20 ομάδες)
Eredivisie (19 ομάδες)
Liga BBVA (20 ομάδες)
Liga Portuguesa (16 ομάδες)
PES League (16 ομάδες)
WE League (20 ομάδες)

Πέραν των παραπάνω, για τα οποία δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς Konami, υπάρχει και η κατηγορία των European Other Leagues. Εκεί περιλαμβάνονται οι ομάδες από διάφορα μικρότερα πρωταθλήματα, μέσα στα οποία βρίσκεται και η Super League. Έτσι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι για άλλη μια χρονιά οι ελληνικές συμμετοχές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x