Ελλάδα

Βρήκε τον αντι-Ξανθόπουλο

Στο πρόσωπο του Κρις Χάμοντς καταλήγει ο Πανιώνιος για να καλύψει το κενό του Βασίλη Ξανθόπουλου, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Επίσης, τη φανέλα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη θα συνεχίσουν να φορούν οι Μάριος Μπατής, Γιάννης Αθανασούλας και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Στο πρόσωπο του Κρις Χάμοντς καταλήγει ο Πανιώνιος για να καλύψει το κενό του Βασίλη Ξανθόπουλου, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Επίσης, τη φανέλα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη θα συνεχίσουν να φορούν οι Μάριος Μπατής, Γιάννης Αθανασούλας και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Την περσινή σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν στην Τουρκιά και την Μπάνβιτ, όπου σε 26 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ωστόσο, πρόκειται για μία σίγουρη λύση για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, καθώς τον είχε παίκτη στο Περιστέρι.

Τέλος, εκτός από τον Χάμοντς, ο Πανιώνιος εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Λάντον Μίλμπουρν, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη Λιμόζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x