Ειδήσεις

Κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Λονδίνο

Λένε για τους δρόμους της Αθήνας και για την αυξημένη κίνηση που έχουν, αλλά και οι Λονδρέζοι μια χαρά τα κατάφεραν ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας προκλήθηκε ένας μικρός χαμός το μεσημέρι της Παρασκευής όταν οι οδηγοί ταξί σχηματίζοντας κομβόι διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση να χρησιμοποιούν τις Ολυμπιακές λωρίδες κυκλοφορίας.

Λένε για τους δρόμους της Αθήνας και για την αυξημένη κίνηση που έχουν, αλλά και οι Λονδρέζοι μια χαρά τα κατάφεραν ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας προκλήθηκε ένας μικρός χαμός το μεσημέρι της Παρασκευής όταν οι οδηγοί ταξί σχηματίζοντας κομβόι διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση να χρησιμοποιούν τις Ολυμπιακές λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την διαμαρτυρία τους στο Hyde Park στις πέντε το απόγευμα, όμως τελικά την επίσπευσαν κατά τις τρεις ώρες (πραγματοποιήθηκε στις δύο το μεσημέρι) προκειμένου να μην δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην τελετή έναρξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x