Ειδήσεις

Τα γύρισε ο Κόμπι

Μπορεί πριν από μόλις δύο εβδομάδες να δήλωνε ότι η τωρινή ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ θα νικούσε την dream team του ’92, ωστόσο λίγο πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τα… γύρισε. Ο λόγος για τον Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος με δηλώσεις του υποστήριξε η dream team του ’92, ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που θα συμμετέχει στο Λονδίνο, ενώ έχρισε ως αντίπαλό του στον τελικό την Ισπανία.

Μπορεί πριν από μόλις δύο εβδομάδες να δήλωνε ότι η τωρινή ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ θα νικούσε την dream team του ’92, ωστόσο λίγο πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τα… γύρισε.

Ο λόγος για τον Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος με δηλώσεις του υποστήριξε η dream team του ’92, ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που θα συμμετέχει στο Λονδίνο, ενώ έχρισε ως αντίπαλό του στον τελικό την Ισπανία.

Αναφορικά με την ομάδα των ΗΠΑ που εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το ’92, ο σούπερ σταρ των Λέικερς, τόνισε:

«Ήταν καλύτεροι από εμάς. Είχαν ψηλούς όπως οι Ντέιβιντ Ρόμπινσον και Πάτρικ Γιούιν και η ομάδα είχε μεγαλύτερη ισορροπία. Ήταν θρύλοι του μπάσκετ. Ελπίζω κάποια μέρα να γίνουμε κι εμείς».

Θέλοντας να δώσει και την πρόβλεψή του για το ζευγάρι του τελικού στους Αγώνες, ο Μπράιαντ έχρισε αντίπαλο των ΗΠΑ την Ισπανία, λέγοντας:

«Ισπανία... Αν φτάσουμε στον τελικό, αυτή είναι η ομάδα που περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν. Γνωρίζουμε ότι η έλλειψη ύψους που έχουμε στο ρόστερ θα είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσουμε. Είδαμε στο φιλικό στη Βαρκελώνη με την Ισπανία ότι ο Πάου έπαιζε κοντά στο καλάθι και ο Μαρκ (σ.σ. Γκασόλ) δεν ήταν εκεί. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά η παρουσία του αδερφού του».

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x