Ειδήσεις

Υπόθεση οικογενειακή

Με τους αδελφούς Γκουντούλα, τον Νίκο και τον Απόστολο, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η ελληνική ομάδα της κωπηλασίας. Οι δίδυμοι από τα Σέρβια της Κοζάνης, που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:20 στο Eton Dorney στο αγώνισμα της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου, θα βρίσκονται στην τρίτη προκριματική σειρά.

Με τους αδελφούς Γκουντούλα, τον Νίκο και τον Απόστολο, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η ελληνική ομάδα της κωπηλασίας.

Οι δίδυμοι από τα Σέρβια της Κοζάνης, που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:20 στο Eton Dorney στο αγώνισμα της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου, θα βρίσκονται στην τρίτη προκριματική σειρά.

Όσο για τους αντιπάλους που θα πρέπει να ξεπεράσουν; Είναι οι Μπράουν/Ντραοτα (Γερμανία), Μορνάτι/Καρμποντσίνι (Ιταλία) και Νας/Σατς (Μεγάλη Βρετανία).

Πρόκριση παίρνουν οι τρείς κάθε σειράς. Αυτοί θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, ενώ ο τέταρτος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία την Δευτέρα (30/07) να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x