Μαχητικά Αθλήματα

Το Κ-1 έρχεται στην Ελλάδα!

Μια είδηση που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, μετέδωσαν οι υπεύθυνοι του Κ-1. Αφού στον σχεδιασμό τους συμπεριέλαβαν την Αθήνα (7 Δεκεμβρίου), με σκοπό να φιλοξενήσει το MAX Final-8 με την συμμετοχή και του δικού μας, Μιχάλη Ζαμπίδη! Μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες πριν οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του στη χώρα μας, αλλά ήδη κάποιοι αστέρες του, όπως ο Iron Mike, δεν έχασαν χρόνο και σχολίασαν το γεγονός.

Μια είδηση που θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, μετέδωσαν οι υπεύθυνοι του Κ-1.

Αφού στον σχεδιασμό τους συμπεριέλαβαν την Αθήνα (7 Δεκεμβρίου), με σκοπό να φιλοξενήσει το MAX Final-8 με την συμμετοχή και του δικού μας, Μιχάλη Ζαμπίδη!

Μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες πριν οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του στη χώρα μας, αλλά ήδη κάποιοι αστέρες του, όπως ο Iron Mike, δεν έχασαν χρόνο και σχολίασαν το γεγονός.

«To μεγαλύτερο παγκοσμίως αθλητικό γεγονός του Kick Boxing, ο μεγάλος τελικός του K-1 MAX Final 8, η Ολυμπιάδα του αθλήματος, μετά από 20 χρόνια διεξαγωγής του στην Ιαπωνία, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα!», δήλωσε ενθουσιασμένος μέσα από τους λογαριασμούς του σε social media (facebook, twitter) ο Έλληνας πρωταθλητής. Και πώς να μην είναι;

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x