Stoiximan Super League

Βύντρα, ο… τρίτος

Ειδικό ρόλο για τον Λουκά Βύντρα και τροποποίηση του σχήματος ώστε να περιλαμβάνει τρεις στόπερ όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μάδεργουελ. Το σχέδιο επίθεσης και άμυνας του Πορτογάλου προπονητή. Μεγάλες οι δυσκολίες για παραμονή του Καραγκούνη.

Ειδικό ρόλο για τον Λουκά Βύντρα και τροποποίηση του σχήματος ώστε να περιλαμβάνει τρεις στόπερ όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μάδεργουελ. Πρώτο μέλημα του Πορτογάλου προπονητή είναι να διαφυλάξει το μηδέν και θέλει να οχυρώσει τα μετόπισθεν.

Πώς σκέφτεται να το κάνει αυτό; Όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται θα μοιάζει περισσότερο με κάτι σαν 3-5-1-1. Κι αυτό γιατί ο Βύντρα θα παίρνει ρόλο δεξιού στόπερ, με τον Βελάσκες αριστερά και τον Μπουμσόνγκ κάτι σαν λίμπερο. Σπυρόπουλος και Μαρίνος (που κανονικά θα βρίσκεται στον άξονα) θα είναι στα άκρα, με τον Βιτόλο κλασικό αμυντικό χαφ και δίπλα του τον Ζέκα (δεξιά) και τον Σισοκό (αριστερά), ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα κινείται πίσω από τον Τοτσέ.

Όταν ο Παναθηναϊκός επιτίθεται, το σύστημα θα είναι 4-2-3-1, με τον Βύντρα να διατηρεί θέση δεξιού μπακ, τον Μαρίνο δίπλα στον Βιτόλο στο κέντρο και μπροστά τους Ζέκα, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο. Εξαιρετικά αμφίβολοι έστω και για την αποστολή είναι οι Πίντο και Σο, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σίγουρα δεν θα ταξιδέψουν στη Σκωτία οι Ιωαννίδης και Σεϊταρίδης. Ο πρώτος οδεύει ως δανεικός στον ΟΦΗ, τη στιγμή που με τον δεύτερο αναζητείται τρόπος να αποδεσμευτεί.

Δύσκολα ο «Κάρα»

Λίγες είναι-με τα υπάρχοντα δεδομένα-οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιώργος Καραγκούνης στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση καθιστά σαφές πως αδυνατεί να προσφέρει στον 35χρονο μέσο συμβόλαιο με τις μισές αποδοχές σε σχέση με αυτές που είχε την περασμένη περίοδο (περίπου 1 εκατ. ευρώ), ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του Φερέιρα. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δυνατό να αποκτηθεί ο μεσοεπιθετικός που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος προπονητής, μία προσθήκη που θα γίνει υπό την προϋπόθεση της πρόκρισης στα play offs του Champions League. Η υπόθεση «Κάρα» θα ξεκαθαρίσει μετά το πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x