Stoiximan Super League

Σπανός: «Γιατί όχι δεύτερος ο Ατρόμητος»;

Δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τον Ατρόμητο, ενόψει της σεζόν που έρχεται, ο Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη WEB TV του www.sport-fm.gr, τόνισε πως η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι ένας στόχος εφικτός, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει, ωστόσο αυτό που προέχει τώρα για την ομάδα του είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τον Ατρόμητο, ενόψει της σεζόν που έρχεται, ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη WEB TV του www.sport-fm.gr, τόνισε πως η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι ένας στόχος εφικτός, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει, ωστόσο αυτό που προέχει τώρα για την ομάδα του είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Σπανού:

Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος, έπειτα από μία χρονιά σχεδόν τέλεια;

«Η πρώτη μεγάλη πρόκληση είναι τα δύο ευρωπαϊκά ματς και θέλουμε σ’ αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, ο πρώτος στόχος που έχουμε βάλει είναι να περάσουμε στους ομίλους. Και για λόγους γοήτρου και για οικονομικούς λόγους. θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά ευελπιστούμε να κληρωθούμε με μία ομάδα που θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας».

Νέος προπονητής μετά από τρία χρόνια. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Δώνη, τι σκεφτήκατε το ακριβώς επόμενο λεπτό;

«Με τον Γιώργο είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία τα τρία χρόνια, όπου κέρδισαν και οι δύο πλευρές. Σίγουρα, η ομάδα έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και έχει πολύ γερές βάσεις από τον Δώνη. Όταν τελείωσε η συνεργασία θέλαμε να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο, το οποίο θα έχει σημαντικές παραστάσεις, θα έχει εμπειρία και τις περγαμηνές εκείνες ώστε να συνεχίσει ο Ατρόμητος στην ανοδική πορεία που βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια. Έτσι καταλήξαμε στον Μπάγεβιτς, που αυτά που έχει πετύχει και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη».

Από τη μία τα προβλήματα των υπόλοιπων ομάδων, από την άλλη η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας η δεύτερη θέση;

«Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που δεν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες. Αλλά θέλουμε να είμαστε συνετοί και να μη λέμε μεγάλα λόγια. Μέσα από σκληρή δουλειά θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα. Γιατί όχι; Σίγουρα ο στόχος της δεύτερης θέσης δεν είναι κάτι που παλαιότερα έμοιαζε ένα μακρινό όνειρο για ομάδα του βεληνεκούς του Ατρόμητου. Είναι ένας στόχος ναι μεν δύσκολος, αλλά μπορεί να υπάρξει».

Τι έχει συμβεί στην περίπτωση Ναπολεόνι;

«Ο Ναπολεόνι ήταν και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά όπως γνωρίζετε, οι διαπραγματεύσεις στο ποδόσφαιρο μπορούν να πάρουν χρόνο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εξέλιξη και προχωράμε στο σχεδιασμό μας. Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας που της ανήκει ένας παίκτης, να χειριστεί την παραχώρηση ή την πώληση με τον δικό της τρόπο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Σπανού στη WEB TV του www.sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x