Ιταλία

Αήττητη στις ΗΠΑ η Ρόμα, αποβλήθηκε ο Ταχτσίδης!

Τη νίκη με σκορ 2-1 επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ελ Σαλβαδόρ πήρε η Ρόμα, σε ένα ματς που έγινε στη Νέα Υόρκη και μόνο… φιλικό δεν ήταν! Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπήκε ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό, ύστερα από επεισόδιο με αμυντικό της ομάδας από την κεντρική Αμερική. Πάντως, παρά τα πολλά νεύρα που επικρατούσαν στην αναμέτρηση, οι Ρωμαίοι διατήρησαν το αήττητο στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Τη νίκη με σκορ 2-1 επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ελ Σαλβαδόρ πήρε η Ρόμα, σε ένα ματς που έγινε στη Νέα Υόρκη και μόνο… φιλικό δεν ήταν!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπήκε ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό, ύστερα από επεισόδιο με αμυντικό της ομάδας από την κεντρική Αμερική.

Πάντως, παρά τα πολλά νεύρα που επικρατούσαν στην αναμέτρηση, οι Ρωμαίοι διατήρησαν το αήττητο στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Η Ρόμα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό με τέρμα του Ντάνιελ Οσβάλντο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (46’) ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πέρασε στη θέση του Μάικλ Μπράντλεϊ, ωστόσο είδε στο 49’ τον Ισίντρο Γκουντιέρες να φέρνει το ματς στο 1-1, για λογαριασμό του Ελ Σαλβαδόρ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Ρωμαίοι έγιναν πιο επιθετικοί, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Αυτό το πέτυχαν στο 62ο λεπτό με τον Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Φραντσέσκο Τότι ακριβώς με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Η -κατά τα άλλα- φιλική αναμέτρηση στιγματίστηκε από τα πολλά νεύρα που είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Από αυτά την… πλήρωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, καθώς ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με αμυντικό της ομάδας του Ελ Σαλβαδόρ, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αναγκάζοντας τη Ρόμα να τελειώσει το ματς με 10 παίκτες.

Το βίντεο της αποβολής του Ταχτσίδη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x