Ειδήσεις

Μπέρδεμα…

Άνω κάτω τον όμιλο της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ έκαναν το πρωί του Σαββάτου οι Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα (Νο 23) καθώς έκαναν την έκπληξη επικρατώντας των Κινέζων Ζαν Ξι/Ξούε (Νο 2), με 2-1 (18-21, 14-21, 14-16). Πλέον το ρωσικό δίδυμο μπαίνει δυναμικό στην υπόθεση πρόκριση και αυτόματα περιπλέκει τα πράγματα για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που το βράδυ στις 23:00 αντιμετωπίζουν τις Κουν/Ζούμκερ από την Ελβετία.

Άνω κάτω τον όμιλο της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ έκαναν το πρωί του Σαββάτου οι Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα (Νο 23) καθώς έκαναν την έκπληξη επικρατώντας των Κινέζων Ζαν Ξι/Ξούε (Νο 2), με 2-1 (18-21, 14-21, 14-16).

Πλέον το ρωσικό δίδυμο μπαίνει δυναμικό στην υπόθεση πρόκριση και αυτόματα περιπλέκει τα πράγματα για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που το βράδυ στις 23:00 αντιμετωπίζουν τις Κουν/Ζούμκερ από την Ελβετία.

Θυμίζουμε ότι, την πρόκριση στους «16» παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (έξι συνολικά), οι δύο καλύτερες τρίτες από όλους τους ομίλους, ενώ τα δύο τελευταία εισιτήρια διεκδικούν οι τέσσερις τρίτες καλύτερες ομάδες των ομίλων.

Σε άλλο ματς που διεξήχθη το πρωί, οι Χόλτβικ/Σέμλερ (Γερμανία) νίκησαν εύκολα τις Κλαπάλοβα/Χαϊέτσκοβα (Ρωσία) με 2-0 (21-16, 21-18).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x