Ειδήσεις

«Βλέπει» πρόκριση ο Τσολακίδης, άτυχος ο Μάρας

Μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του δίζυγου έκανε ο Βασίλης Τσολακίδης. Ο 33χρονος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής συγκέντρωσε στα προκριματικά του αγωνίσματος 15.466 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ωστόσο δεν έχουν αγωνιστεί οι αθλητές του τρίτου προκριματικού γκρουπ. Άτυχος στάθηκε ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο. Ο 29χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε εξαιρετικά, όμως μία πτώση του στέρησε την πρόκρισή τους στον τελικό.

Μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του δίζυγου έκανε ο Βασίλης Τσολακίδης.

Ο 33χρονος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής συγκέντρωσε στα προκριματικά του αγωνίσματος 15.466 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ωστόσο δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα οι αθλητές του τρίτου προκριματικού γκρουπ.

Άτυχος στάθηκε ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο.

Ο 29χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε εξαιρετικά σε ένα πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως μία πτώση του στέρησε την πρόκρισή του στον τελικό (14.300).

Η κατάταξη των δύο εκπροσώπων της Ελλάδας θα γίνει γνωστή αργά το βράδυ οπότε αναμένεται να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους και οι αθλητές των χωρών που συμμετέχουν στο τρίτο γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x