Ισπανία

Φιλικό, είπαμε, «Μπάρτσα» (video)

Η Μπαρτσελόνα δεν… σεβάστηκε τη φιλοξενία των Μαροκινών και συνέτριψε με 8-0 τη Ράγια Καζαμπλάνκα σε φιλικό ματς που ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής μπροστά σε 23.000 θεατές. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και παρά τις σημαντικές της απουσίες, η «Μπάρτσα» ούτε καν χρειάστηκε να φορτσάρει για να νικήσει με διαφορά. Χατ-τρικ σε έντεκα αγωνιστικά λεπτά σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα δεν… σεβάστηκε τη φιλοξενία των Μαροκινών και συνέτριψε με 8-0 τη Ράγια Καζαμπλάνκα σε φιλικό ματς που ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής μπροστά σε 23.000 θεατές. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και παρά τις σημαντικές της απουσίες, η «Μπάρτσα» ούτε καν χρειάστηκε να φορτσάρει για να νικήσει με διαφορά.

Χατ-τρικ σε έντεκα αγωνιστικά λεπτά σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι (34’, 38’, 45’), δύο γκολ πέτυχε ο Αλέξις Σάντσες (13’, 41’), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν ο Ντάνι Άλβες (58’ πεν.) και οι νεαροί Σέρτζι Γκόμεζ (87’) και Ζεράρ Ντελοφέ (89’).

Εκτός από το ταξίδι έμειναν οι διεθνείς, ο τραυματίας Μουνιέσα και οι ανέτοιμοι Πουγιόλ και Βίγια.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Μασεράνο, Αντριάνο, Ντος Σάντος, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ραφίνια, Αλέξις, Μέσι, Αφελάι (στο 60ο λεπτό αντικαταστάθηκαν όλοι πλην του Πίντο από ποδοσφαιριστές της β’ ομάδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x